03.2023 - 12.2023 - realizacja projektu "Nie jesteś sam - pierwsza pomoc psychologiczna dla dzieci i młodzieży. II edycja." finansowanego z Budżetu Obywatelskiego

04.2021 - 12.2023 - realizacja działań profilaktycznych i partnerstwo w projekcie "Razem do rozwoju - Mokotowskie Środowiskowe Centrum Zdrowia Psychicznego dla dzieci i młodzieży", nr projektu POWR.04.01.00-00-DM14/20 - finansowanego z Europejskiego Funduszu Społecznego

10.2019 - 11.2023 - prowadzenie mieszkania chronionego, mieszkań przejściowych i partnerstwo w projekcie „Kompleksowe wsparcie osób z zaburzeniami i chorobami psychicznymi w dzielnicy Mokotów”, nr projektu WND-POWR.04.01.00-00-D216/17) - finansowanego ze środków Europejskiego Funduszu Społecznego

03.2022 - 12.2022 - realizacja projektu "Nie jesteś sam - pierwsza pomoc psychologiczna dla dzieci i młodzieży", I edycja - finansowanego z Budżetu Obywatelskiego.

04.2022 - 12.2022 - realizacja projektu „Sąsiedzkie Sielce IV” - Działania, wydarzenia kulturalne i prozdrowotne, festyny, warsztaty artystyczne dla dzieci i młodzieży itp. z udziałem profesjonalnych instruktorów, a także członków Partnerstwa „Moje Sielce” – dofinansowany przez Urząd Miasta Stołecznego Warszawy – Dzielnica Mokotów

09.2021 - 07.2022 - realizacja projektu "Aktywnie do zdrowia psychicznego" - finansowanego przez Fundację Santander Bank Polska S.A. w ramach programu grantowego "Bank Dziecięcych Uśmiechów"

09.2021 - 12.2021 - realizacja projektu "Miniwykłady/konsultacje z zakresu psychologii i psychiatrii dzieci i młodzieży" -  finansowanego przez Urząd Miasta Stołecznego Warszawy – Dzielnica Mokotów

08.2021 - 11.2021 - realizacja projektu "Spotkania z psychologiem i lekarzem psychiatrą dla mieszkańców Dzielnicy Mokotów" - finansowanego przez Urząd Miasta Stołecznego Warszawy – Dzielnica Mokotów